Spread the love

Какъв модел чанта трябва да избере една дама за 2016 година: стилен младежки, абстрактен с елементи на футуризъм или етно принтове и други подобни?

Всички тези варианти са възможни естествено, но си има една класика, която си остава винаги на мода. И именно в този сезон тази класика най-лесно намира място. Това са дамските чанти, създадени от кожата на накакъв вид влечуго.Текстура, имитираща крокодилска кожа винаги ще изглежда привлекателно и показват висок статус. Без значение е точно какъв вид дамска чанта ще си изберете – бизнес куфарче, вечерна чантичка или накакъв по-обикновен модел за ежедневна употреба. Познат на всички модел дамска чанта с кожа на влечуго може да преобрази и най-обикновената чанта.Dolce & Gabbana избират като текстура кожата на крокодил за декорацията на малки вечерни чантички. Giorgio Armani пък омайва феновете с малки чанти с клипс и изискана кожа на влечуго. Salvatore Ferragamo от своя страна предлага ежедневна чанта със страхотен лаконичен дизайн и текстура от имитация на змийска кожа. Привържениците на класиката във всичко се явяват дизайнерите на марката Hermès. Този сезон, те предлагат много удобен модел на чанти в стил франзела, отново с кожа на влечуго.

Подобни дамски чанти идеално подхождат както на делови, така и на вечерен гардероб.

Основният фокус на дизайнерите на модната марка е върху текстурата. Кожата на влечугото се явява според стилистите едно от предпочитаните украшения за една дамска чанта. Допълнителна декорация на модел с кожа от влечуго просто не е необходима. Тя сама по себе си е привлекателна и разкошна.Не губят своята актуалност чантите на Hermès – Constance. Преименувана в последствие в O-bag, те запазват своята форма , основният дизайн и елемента, състоящ се от една закопчалка с буквата „H“. Чанти с кожа на влечуго привличат и поклонниците на марките Fendi, Versace и Louis Vuitton. Цветът и формата на моделите могат да варират. Най-често моделите са от светло лачена кожа или пък класически черни чанти.

Facebook Comments