Модните дамски чанти с кожа на влечуго

88335 visokokachestveni damski chanti ot estestvena kozha ezhednevni damski chanti prez ramo damski chanta prez ramo chanta bezplatna dostavka
Spread the love

Какъв модел чанта трябва да избере една дама за 2016 година: стилен младежки, абстрактен с елементи на футуризъм или етно принтове и други подобни?

1570189296 img 20191003 210104 clipped rev 1Всички тези варианти са възможни естествено, но си има една класика, която си остава винаги на мода. И именно в този сезон тази класика най-лесно намира място. Това са дамските чанти, създадени от кожата на накакъв вид влечуго.Текстура, имитираща крокодилска кожа винаги ще изглежда привлекателно и показват висок статус. Без значение е точно какъв вид дамска чанта ще си изберете – бизнес куфарче, вечерна чантичка или накакъв по-обикновен модел за ежедневна употреба. Познат на всички модел дамска чанта с кожа на влечуго може да преобрази и най-обикновената чанта.Dolce & Gabbana избират като текстура кожата на крокодил за декорацията на малки вечерни чантички. Giorgio Armani пък омайва феновете с малки чанти с клипс и изискана кожа на влечуго. Salvatore Ferragamo от своя страна предлага ежедневна чанта със страхотен лаконичен дизайн и текстура от имитация на змийска кожа. Привържениците на класиката във всичко се явяват дизайнерите на марката Hermès. Този сезон, те предлагат много удобен модел на чанти в стил франзела, отново с кожа на влечуго.

Подобни дамски чанти идеално подхождат както на делови, така и на вечерен гардероб.

damska chanta 2 4 300x300 1Основният фокус на дизайнерите на модната марка е върху текстурата. Кожата на влечугото се явява според стилистите едно от предпочитаните украшения за една дамска чанта. Допълнителна декорация на модел с кожа от влечуго просто не е необходима. Тя сама по себе си е привлекателна и разкошна.Не губят своята актуалност чантите на Hermès – Constance. Преименувана в последствие в O-bag, те запазват своята форма , основният дизайн и елемента, състоящ се от една закопчалка с буквата „H“. Чанти с кожа на влечуго привличат и поклонниците на марките Fendi, Versace и Louis Vuitton. Цветът и формата на моделите могат да варират. Най-често моделите са от светло лачена кожа или пък класически черни чанти.

Facebook Comments

Related Post